Helmond, de makers

Helmond groeit, Helmond bloeit. Een aantal bedrijven dragen hier een flinke steen aan bij, zij zetten Helmond eens goed op de kaart. Een treffend voorbeeld hiervan is Lightyear. Dit vooruitstrevende autobedrijf lanceert nog dit jaar de allereerste particuliere zonne-auto. Een grote stap naar een duurzamere planeet.

Door Wendy lodewijk

Of denk aan Ariza, begin jaren 90 begonnen als éénmansbedrijf en uitgegroeid tot een firma dat haar vruchtenconcentraten wereldwijd produceert en verhandelt. Iedereen eet of drinkt wel eens iets met het fruit van Ariza daarin verwerkt. Verderop in deze uitgave lees je meer over deze mooie bedrijven. In deze rare tijd blijft het ook erg belangrijk dat we onze lokale ondernemers blijven steunen.

De Lightyear One, de eerste auto op zonne-energie | F Lightyear


Een mooie gelegenheid daarvoor is Valentijn. Het ultieme moment om je geliefde te laten weten wat hij of zij voor jou betekent. Aangezien we aangewezen zijn op online shoppen, staat op pagina 10 een mooi overzicht van lokale ondernemingen waar je terecht kan om de juiste verrassing te vinden voor jouw Valentijn.