Mooi wonen is niet duur!

Een vloer of gordijnen kiezen is een heel proces: daar beslis je niet even in vijf minuten over. Dat begrijpen ze bij Stijl en Co heel goed. Niet alleen omdat er oneindig veel keuzes zijn maar ook omdat het een investering voor jaren is. De ervaren specialisten van Stijl en Co helpen je graag bij dat keuzeproces. Doordat zij van elk type vloer- of raambekleding de eigenschappen perfect kennen, de voor- en nadelen omtrent onderhoud, reiniging en gebruik, weten ze ook precies welke soort het beste matcht met je wensen.

F | Stijl & Co.

Stijl en Co heeft de eigen vakbekwame monteurs en stoffeerders in dienst. Zij komen de vloer of gordijnen inmeten en kijken meteen welke ondervloer nodig is. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als ze klaar zijn, ruimen ze alle restmaterialen netjes op. Je kunt een afspraak maken wanneer het jou uitkomt.

De PVC vloer wint in rap tempo terrein aan populariteit


Stijl en Co heeft een grote collectie PVC vloeren. Een PVC vloer is duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend. De vloer is gemaakt van een hard soort kunststof. Het zijn stroken die strak tegen elkaar aan worden gelijmd op een vlakke, harde ondervloer. Dat maakt de vloer waterbestendig en eenvoudig te reinigen. De keuze aan uitstralingen is enorm. Verrassend mooie bedrukkingen zoals houtdessins in allerlei tinten, betonlook, zandsteen of graniet: er is enorm veel mogelijk. En – niet onbelangrijk – een PVC vloer is perfect te combineren met vloerbedekking. Qua comfort geniet je dus ook maximaal.

Stijl en Co versus woondiscounters; vergelijk geen appels met peren!
Bij Stijl en Co snappen ze heel goed dat de prijs een belangrijke overweging is bij de aanschaf van een vloer. Vaak denkt men dat PVC vloeren bij bekende woondiscounters goedkoper zijn maar dit beeld klopt niet. De Stijl en Co prijzen zijn inclusief egaliseren, montage, lijm enzovoorts, terwijl bij de woondiscounters er dit nog los bijkomt. Hierdoor lijken de vloeren daar in eerste instantie goedkoper, maar in feite is het verschil nihil. Laat dus altijd een offerte maken om een goede afweging te kunnen maken. En houd ook de website en social media in de gaten, hierop staan vaak kortingsacties.

Stijl en Co aan-huis-service


Nu de winkel gesloten is vanwege de lockdown, komt Stijl en Co voorbeelden van hun gordijn-, PVC- en vloerbedekkingcollectie gewoon bij je thuisbezorgen. Neem hiervoor contact op via mail, app, telefoon of facetime ze. Zij nemen je graag mee op een digitale tour door de winkel!

Merken


Stijl en Co is een gerenommeerde leverancier van gordijnen, tapijt, PVC, laminaat en vinyl. Met hun zeer uitgebreide assortiment is er voor elk wat wils. Ze leveren vloeren van bekende labels zoals NL Label, Marmoleum, Desso, Bonaparte, Parade, Novilon en MFlor. Enkele bekende merken van raambekleding zijn Eijffinger, Luxaflex, Artelux, Kendix en Jasno shutters.