Tajima Europe dé specialist op het gebied van designvloeren

De natuurlijke en warme uitstraling van hout met de hygiëne en het gebruiksgemak van pvc. Niet alleen in de retail, onderwijs en industrie, maar ook in ziekenhuizen, verzorgingscentra, fysiotherapiepraktijken, fitnesscentra en woningen worden de vloeren van Tajima Europe steeds frequenter toegepast. Met Maaswanden in Andel, De Regent in Rijen, Huize Salem in Katwijk, Ziekenhuis Bernhoven in Uden en Fivestar Fitness in Neuwied (D) heeft het Europese verkoopkantoor van het Japanse Tajima Flooring al een indrukwekkende referentielijst opgebouwd.

F | Tajima Europe

Het assortiment is onder te verdelen in vier collecties:

• Ambiente, verlijmbare planken en tegels
• Contract-Click, clickplanken en tegels
• Contract-SL, loslegplanken en tegels
• Contract-Lock, puzzeltegels

Speciaal voor de woninginrichting levert het bedrijf sinds enkele jaren de Ambiente collectie; een luxe assortiment verlijmbare vinylplanken in hout-, visgraat-, steen- en betondesign. De Ambiente collectie wordt vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met uitsluitend hoogwaardige materialen. Een hoge resolutie filmprint geeft de vloerplanken een exclusieve en realistische uitstraling, waarbij een transparante PU-toplaag de vloer beschermt tegen slijtage en krassen. Doordat de planken worden verlijmd, ontstaat een naadloze vloer die ook vochtig gereinigd kan worden. De vinylplanken worden geleverd in een dikte van 3 millimeter, waar collega-bedrijven met diktes van 2,5 millimeter werken. Deze extra materiaaldikte zorgt voor een hoger loop- en geluidscomfort, waarbij contactgeluid tot een absoluut minimum wordt beperkt.

De totale Ambiente collectie omvat 24 houtdessins in verlijmbare vloerplanken

Tevens biedt Tajima Europe de Ambiente-Uniq collectie aan, beschikbaar in de houtdessins, visgraatdessins en steendessins. De kleuren, hout- en steendessins, zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze goed te combineren zijn. Waarbij de grote afmetingen meer rust bieden in grote(re) ruimtes en de visgraat designs een ambachtelijke uitstraling geven.

Neem gerust contact met ons op voor meer info: Tajima Europe, Vlamovenweg 24 te Helmond, Telefoonnummer: 0492-798002 of kijk op:
www.tajima-europe.com