Made in Helmond

Helmond is van oorsprong een stad van makers. Vanuit het verleden met name in de textielindustrie en metaalindustrie, tegenwoordig innoverend in automotive en foodtech. Waar de speelvelden iets verschoven zijn, is de mentaliteit door de jaren heen hetzelfde gebleven. Helmond is een stad waar ontwikkeling plaatsvindt en producten gemaakt worden.

F | Helmond Marketing

Zonder dat veel inwoners hiervan op de hoogte zijn, worden in Helmond verschillende producten gemaakt die nationaal en internationaal in de schappen liggen. Denk hierbij aan producten zoals: Dixap, Maxi-Cosi, Candy Carrots en gymnastiekattributen van Janssen-Fritsen. In de YouTube-serie Made in Helmond neemt presentator Joop Vos de kijker op een humoristische wijze mee in het productieproces van talrijke iconische bedrijven uit Helmond.

Joop Vos is een komediant met de nodige kennis over het Helmondse bedrijfsleven en is hierdoor de aangewezen persoon om deze serie te dragen. Wil jij meer te weten komen over de maakindustrie en innovatie binnen Helmond? Made in Helmond is vanaf juni te zien zijn op het YouTube-kanaal van Helmond Marketing.